Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Γωγώ Φώτου και Δερμάνης Δημήτρης: Γρεβεντάτισσα και Γρεβεντάτης που ξεχωρίζουν!



Η Γωγώ Φώτου, κόρη του Δημήτρη και της Άννας Φώτου, το 2008 έκανε την πρώτη της (πρωτότυπη /όχι απόδοση ξένης σειράς) τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "Πάρης και Ελένη" στον ΑΝΤ1.

Μετά από αυτή συμμετείχε στη σεναριακή ομάδα των τηλεοπτικών σειρών Βασιλιάδες (MEGA 2012-2013), Οι Συμμαθητές (ANT1 2014-2015), Το Σόι σου (Alpha 2015-2016).
Φέτος συμμετέχει στη σεναριακή ομάδα της σειράς του Alpha Έλα στη Θέση μου (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Μιχάλης Μαρίνου κλπ.)

Το 2010 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους της t-short "Microγραφή" για το σενάριό της "Να ένας Σοφός".  Ουσιαστικά δείχνει σε δύο λεπτά πόσο γρήγορα περνάει η ζωή μας μέσα από το κλασικό τραγούδι των γενεθλίων. Η t-short χρηματοδότησε εξ' ολοκλήρου την παραγωγή του σεναρίου και προέκυψε το ταινιάκι, για το οποίο βραβεύτηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τη μουσική μάλιστα της ταινίας έκανε 
ο συγχωριανός μας Δημήτρης Δερμάνης!

Έχει ακόμα ολοκληρώσει τη συγγραφή δύο παιδικών παραμυθιών (το ένα κέρδισε τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό παραμυθιού κρητικού εκδοτικού οίκου) και ένα θεατρικό έργο.


  • Δημήτρης Δερμάνης, 
γιος του Γιώργου και της Γεωργίας Δερμάνη

Ο Δημήτρης ήταν βοηθός του αείμνηστου Νίκου Μαμαγκάκη, σπουδαίου Έλληνα συνθέτη!
Έχει "ντύσει" με τη μουσική του ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, έχει συνθέσει δική του πρωτότυπη μουσική και διδάσκει για χρόνια Μουσική Τεχνολογία σε ΙΕΚ!
Μουσική του μπορείτε να ακούσετε στο κανάλι του:
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Fdermanisdimitris&h=uAQG20daR&s=1



Γωγώ, Δημήτρη, μπράβο!
Είμαι σίγουρος ότι έχετε τα συγχαρητήρια όλων των συγχωριανών και φίλων 
και τις ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!