Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕBΕΝΙΤΙΟΥ!


Από την επίσκεψη της Αδελφότητας στο Μουσείο της Ακρόπολης

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Αδελφότητας Γρεβενιτίου και αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Επίσκεψη-ξενάγηση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή) την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και στη συνέχεια φαγητό σε ταβέρνα στο ... Μοναστηράκι!  Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε νέα ανάρτηση.
  • Εκδήλωση στις 12 Αυγούστου 2018 στο Μεσοχώρι Γρεβενιτίου για τη Μάχη Απελευθέρωσης του Γρεβενιτίου (23/12/1912).  Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία και εντοίχιση  πινακίδας με τα ονόματα των στρατιωτών που έπεσαν κατά τη μάχη. Λεπτομέρειες σε νέα ανάρτηση.
  • Να απευθύνει έγγραφο-διαμαρτυρία προς τον Δήμο Ζαγορίου και τον Πρόεδρο του Τ.Δ. Γρεβενιτίου για: α) Την έλλειψη νερού τους καλοκαιρινούς μήνες σε αρκετά σπίτια του χωριού, πρόβλημα που δυσκολεύει πολύ τους μόνιμους, αλλά και τους συγχωριανούς και φίλους που επισκέπτονται αυτούς τους μήνες το Γρεβενίτι. Το πρόβλημα επισημάνθηκε από αρκετά μέλη της Αδελφότητας στη Γενική Συνέλευση. β) Τη βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας του χωριού, ώστε να είναι πιο εύκολη η μετακίνηση ηλικιωμένων και ανήμπορων συγχωριανών. 
  • Προσπάθεια ανεύρεσης χορηγού ή χορηγών για την πραγματοποίηση ροκ συναυλίας στο Μεσοχώρι Γρεβενιτίου το Σάββατο  11 Αυγούστου 2018. Όποιος συγχωριανός μπορεί να βοηθήσει ή έχει κάποια ... ιδέα να επικοινωνήσει με το Δ.Σ. της Αδελφότητας.
  •  Επειδή το Δ.Σ. της Αδελφότητας είναι γεμάτο ιδέες, αλλά έχει άδειο ταμείο θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης της Αδελφότητας, από όσους συγχωριανούς και φίλους μπορούν και θέλουν. Γι΄αυτό, εν καιρώ, θα ανακοινωθεί λογαριασμός τράπεζας και διαδικασία με την οποία όσοι θέλουν μπορούν να συνδράμουν οικονομικά την Αδελφότητα.
  • Δημιουργία αρχείου με αριθμούς κινητών τηλεφώνων των μελών της Αδελφότητας ώστε να ενημερώνονται με μηνύματα.
Το  Δ.Σ. της Αδελφότητας Γρεβενιτίου είναι ανοικτό σε προτάσεις συγχωριανών και φίλων και θα χαρεί πολύ αυτές να φτάσουν στο Δ.Σ. της Αδελφότητας Γρεβενιτίου (mail, φαξ, τηλέφωνο κλπ).

Το  Δ.Σ  χαιρετά όλους τους συγχωριανούς και φίλους και τους περιμένει στην επόμενη εκδήλωση.

Με  γρεβεντάτικους χαιρετισμούς 

ΤΟ  Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ