Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ευχές από την... Αυστραλία

Αγαπημένο και αξέχαστο Γρεβενίτι,
Αγαπητοί  πατριώτες και πατριώτησες, συγγενείς και φίλοι Γρεβεντάτες  όπου κ' αν βρίσκεσθε ανα τον κόσμο. Εύχομαι ολόψυχα αυτές τις Άγιες και ευλογημένες ημέρες του Πάσχα να τις διέλθητε με υγεία και ευτυχία.
 Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα δια μέσου της ηλεκτρονικής εφημερίδας, παρέχετε η δυνατότητα να επικοινωνώ μαζί σας όπου κι αν βρίσκεσθε, Θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό και φίλτατο Χρήστο Τσαλίκη ο οποίος τώρα και για δεύτερη φορά με ενημέρωσε  σχετικα γιαυτό το νεοσύστατο τρόπο επικοινωνίας, καθώς επίσης και όλους εσάς που με οποιονδήποτε τρόπο συμβάλετε σ' αυτό το ωραίο και πολιτιστικό έργω.
Μέσα σ´αυτό το μικρό χρονικό διάστημα είχα την μεγάλη χαρά και ευτυχία να επικοινωνήσω με παιδικούς μου φίλους, πατριώτες και πατριώτησες, που βρίσκονται  στα διάφορα μέρη του κόσμου με τους οποίους δεν είχα επικοινονοία για πολά χρόνια, κ' αυτό είναι μεγάλη χαρά για μένα. Πιστεύω ότι πολλοί από τούς ηλικιωμένους πατριώτες μας  δέν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα και παρακαλώ εσάς τους νεώτερους,μη ξεχνάτε να τους μεταδίδεται εσείς τα νέα για να χαρούν κ' αυτοί μαζί μας. 
Άνοιξη μπήκε για καλά και τα λουλούδια ανθίζουν και τα πουλιά τα ταίρια τους φωνάζουν,και εσείς που έχετε την τύχη να βρίσκεσθε  αυτή την εποχή στο ωραίο μας χωριό χαρείτε την ωραία φύση το αηδονάκι τον Κούκο και το κρυστάλλινο νεράκι από τis βρύσες του χωριού μας.
Εύχομαι ολόψυχα, με υγεία και χαρά να γιορτάσετε  Tου Χριστού την Θεία Ανάσταση.
Από την Αυστραλία με αγάπη, 
Τάκης Παίλας