Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Επισκέψεις και ομιλίες του Δημάρχου Ζαγορίου Βασίλη Σπύρου


Με περιοδείες και ομιλίες σε Κοινότητες συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου,  της παράταξης «Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου» με επικεφαλής το Δήμαρχο  και εκ νέου υποψήφιο Βασίλη Σπύρου.
Στις συναντήσεις με κατοίκους και στις ομιλίες ο κ. Σπύρου παρουσιάζει τα πεπραγμένα της θητείας που ολοκληρώνεται, καθώς και το πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία.
Σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου ο κ. Σπύρου με  κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα επισκεφθεί διαδοχικά από τις 6:30 μ.μ. τις Κοινότητες, Δόλιανης, Καστανώνα, Μακρίνου, Ελατοχωρίου και Φλαμπουραρίου.
Το Σάββατο 18 Μαϊου το πρόγραμμα των επισκέψεων και συναντήσεων με κατοίκους ξεκινά στις 10:30 π.μ. και περιλαμβάνει τις Κοινότητες, Καπεσόβου, Κουκουλίου, Ελάτης και Δικορύφου.
Στις 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου στο Δεμάτι.
Την Κυριακή 19 Μαΐου ο επικεφαλής και υποψήφιοι του συνδυασμού θα επισκεφτούν στις 10:30 π.μ. την Κοινότητα Τριστένου και στην 11:30 π.μ. την Κοινότητα Γρεβενιτίου όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Βασίλη Σπύρου.
Οι επισκέψεις του τριημέρου θα ολοκληρωθούν στις 7 μ.μ. της Κυριακής 19 Μαΐου στην έδρα του Δήμου στους Ασπραγγέλους για συνάντηση και συζήτηση με τους κατοίκους.