Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Από την πίτα της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΌΥ



Παρουσία ικανοποιητικού αριθμού συγχωριανών και  φίλων  η  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ έκοψε την πίτα της, έκανε  Γενική  Συνέλευση  και  εξέλεξε  νέο  Διοικητικό  Συμβούλιο!


  • Χαιρετισμός  του  Δημάρχου Ζαγορίου:
Αγαπητοί μου συνδημότες σας ευχαριστώ για την Πρόσκληση που μου απευθύνεται για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Λόγω όμως ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορώ να παρευρεθώ.
Σας εύχομαι Χρόνια πολλά, Καλή και δημιουργική χρονιά στον καθένα προσωπικά και στις οικογένειές σας.
Καλή αντάμωση στο αγαπημένο μας Γρεβενίτι, το καλοκαίρι.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΚΟΥΒΕΛΟΣ


  • Χαιρετισμός του Προέδρου Κοινότητας Γρεβενιτίου Μενελάου Βόντινα:
Γρεβεντάτισσες, Γρεβεντάτες
Φίλες, Φίλοι του Γρεβενιτίου
Εύχομαι για το 2020: Υγεία και να πραγματοποιηθούν όλες οι λογικές επιθυμίες σας.
Εύχομαι στο Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ να έχει δύναμη και φαντασία ώστε να βοηθήσει και όλοι μαζί να πάμε το ωραίο Γρεβενίτι μας λίγο ψηλότερα!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Να έρχεστε τακτικά στο χωριό για να παίρνετε υγεία και κέφι!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!

  • Χαιρετισμός της Προέδρου του ΜΑΣ Μάχης Παπαευσταθίου
Αγαπητοί συγχωριανοί ,
η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΜΑΣ
Γρεβενιτίου έχουμε την χαρά να  απευθύνουμε στον καθένα σας προσωπικά, αλλά και στις οικογένειές σας, τις πιο εγκάρδιες ευχές μας για καλή χρονιά , γεμάτη υγεία και προκοπή.Ήδη διανύουμε τις πρώτες μέρες του σωτηρίου έτους 2020 και οι προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας΄, σχετικά με την πορεία του αγαπημένου μας χωριού στο νέο πολιτιστικό τοπίο που διαμορφώνεται, μας καλούν να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στην ιστορική και φυσική κληρονομιά του μαρτυρικού και αειθαλούς Γρεβενιτίου. Γι αυτό και εν όψει της υποψηφιότητας της περιοχής του Ζαγορίου για ένταξη στον κατάλογο των τοπίων της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, σας καλούμε να βρίσκεστε σε διαρκή εγρήγορση και καλή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς, περιφερειακούς ή κρατικούς φορείς και φυσικά με την Αδελφότητα και τον ΜΑΣ Γρεβενιτίου ,προκειμένου  να ετοιμάσουμε μια δυνατή πρόταση για την υποψηφιότητα αυτή. Είναι άλλωστε βίωμά μας πως κάθε φορά που ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας ,κάνουμε το Γρεβενίτι να φαίνεται πιο αρχοντικό και στέρεο. Ευχόμαστε λοιπόν να πλαισιώνετε το έργο και τις προσπάθειες τόσο της Αδελφότητας στην Αθήνα όσο και του ΜΑΣ στην περιφέρεια γιατί μόνο η συμπόρευση μπορεί να μας φέρει σε ένα καλό αποτέλεσμα για τον πολύπαθο τόπο μας.
 Με την ευκαιρία, σας κοινοποιούμε τις μέχρι τώρα ενέργειές
μας σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου: 1) Αποκατάσταση φορολογικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου, 2) Έκδοση ημερολογίου, 3) Προ Χριστουγέννων  γιορτή, 4)Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας,5) Συνεργασία με τους φορείς του Δήμου Ζαγορίου για πολιτιστικά  θέματα  6)Εξεύρεση στατικού μελετητή για ολοκλήρωση της μελέτης αποκατάστασης του Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου ,7) Ολοκλήρωση μελέτης για νέα παιδική χαρά με πιστοποίηση, 8) Διαμόρφωση προγράμματος εκδηλώσεων για το καλοκαίρι  του 2020, για το οποίο περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις και συνεργασίες.  
 Σε αναμονή μιας νέας αφορμής για επικοινωνία, σας ευχόμαστε και πάλι καλή χρονιά και καλή αντάμωση στο αγαπημένο μας Γρεβενίτι.
              Για το Δ.Σ. του
ΜΑΣ Γρεβενιτίου

η πρόεδρος Μάχη Παπαευσταθίου