Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η επικοινωνιακή τακτική της Πανηπειρωτικής



Η ΠΣΕ προχωρά και αναβαθμίζει ουσιαστικά τις σχέσεις και την επικοινωνία με τα μέλη της και γενικά με όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες, όπου γης.
Η πρώτη επιτυχία στον τομέα της επικοινωνίας μας ήταν η επανέκδοση της εφημερίδας «Πανηπειρωτική». Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα μας και είναι πλέον ένα ισχυρό όργανο ενημέρωσης - επικοινωνίας. Η υποδοχή ήταν χαρακτηριστική. Και αν δεν εμφανιζόταν η πανδημία του κορωνοϊού, η εφημερίδα μας θα είχε προωθηθεί κατάλληλα σε όλους τους αρμόδιους θεσμούς στη γενέτειρα και σε όλα τα σωματεία-μέλη μας. Παρά ταύτα συνεχίζουμε-εν μέσω κορωνοϊού- να εκδίδουμε την «Πανηπειρωτική», έστω και με λιγότερα φύλλα και ελπίζουμε στο επόμενο φύλλο να είναι κανονική πλέον η έκδοση.
Επί πλέον ο ιστότοπος της Πανηπειρωτικής (www.panepirotiki.com

) αναβαθμίστηκε ουσιαστικά και σ’ αυτόν αναρτώνται πέρα από την «Πανηπειρωτική» και οι εφημερίδες που εκδίδουν οι Αδελφότητες. Γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια πληρότητας του διαδικτυακού ιστοτόπου από απόψεως ενημέρωσης και αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που εκδίδονται αρμοδίως. Σύντομα θα δημιουργηθεί φάκελος όπου θα αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις των σωματείων-μελών.
Το facebook της Πανηπειρωτικής, καθαρά ενημερωτικό μέσον, λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες ανάρτησης σχετικών ειδήσεων – ανακοινώσεων που έχουν σχέση με τη δράση της ΠΣΕ ή και των συλλόγων- μελών. Δράση ιδιωτών αποκλείστηκε καθολικά. Οι κανόνες εφαρμόζονται απαρέγκλιτα.
Τέλος, η ΠΣΕ αποφάσισε να λειτουργήσει διαδικτυακό κανάλι στο youtub όπου θα αναρτώνται τα σχετικά video που θα παρουσιάζουν τη δράση της ΠΣΕ, των Συλλόγων, και οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία, τη Λαογραφία και γενικότερα τον πολιτισμό της Ηπείρου. Είναι μια ουσιαστική προσφορά της ΠΣΕ και μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα αναβαθμίσει την επικοινωνία μας με όλους τους Ηπειρώτες. Ευελπιστούμε πως όλοι/ες θα την αγκαλιάσουν και θα συμμετάσχουν στην παραγωγή υλικού κατάλληλου προς δημοσίευση.
Οι προκαταρκτικές εργασίες έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά και ελπίζουμε σύντομα το κανάλι να λειτουργήσει κανονικά. Προσδοκούμε στην ενεργοποίηση, συμβολή, δραστηριοποίηση και συμμετοχή όλων των Ηπειρωτών/σσών. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όλα τα μέλη μας να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια και είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις συμβουλές όλων.
Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ