Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Μαθήματα Βλαχικής Γλώσσας!

Η Συντροφιά των Βλάχων της Αθήνας για έκτη ( 6η ) συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει Διαδικτυακά - πλέον - Μαθήματα Βλαχικής Γλώσσας . Τα Μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου και θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά και ενηλίκων ( αρχαρίων και προχωρημένων ) . Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Προγράμματος και συντονισμού της ομάδας των Διδασκόντων είναι η Βασούλα Νιμπή ( Vasoula Nimpi ) .

📌 Η ετήσια συνδρομή συμμετοχής στα Μαθήματα είναι 70 ευρώ και μπορεί να καταβληθεί , στον επισυναπτόμενο λογαριασμό με αναφορά του ονοματεπωνύμου του καταθέτη , εφάπαξ ή σε δύο δόσεις των 35 ευρώ η κάθε μία ( Οκτώβρης και Δεκέμβρης ) . Το βασικό εγχειρίδιο των Μαθημάτων είναι το Βιβλίο του Θωμά Τάχη «Μαθαίνουμε τη Βλάχικη Γλώσσα» το οποίο προσφέρεται ευγενώς από τον συγγραφέα στους Μαθητές της Συντροφιάς στην τιμή των 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών . Η αξία του βιβλίου για όσους δεν το έχουν προμηθευτεί καταβάλλεται μαζί με την πρώτη δόση της συνδρομής . Τα Μαθήματα διεξάγονται από Δευτέρα έως Παρασκευή σε βραδινό ωράριο μέσω αξιόπιστης πλατφόρμας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης .
📌 Σε ετοιμότητα μαζικής επανεγγραφής και οι περσινοί μας Μαθητές των οποίων τα ενδεικτικά θα επιδοθούν σε ειδική εκδήλωση ❗
📌 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα και η Γραμματεία του Προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί τους : https://docs.google.com/.../1rNgkrKwFe0s.../edit
📌 Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας :
IBAN GR6201106690000066951805895 ( Γεώργιος Χατζητέγας )
📍 Στοιχεία άμεσης επικοινωνίας με την Υπεύθυνη Εκπαίδευσης του Προγράμματος : 💻 vasiliki.nimbi@gmail.com και ☎️️ 6937287620 ( πρωινά 10.00-12.00 )