Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στην Ενωση Υπ. Πυρ. Σώματος Περιφ. Ηπείρου με ... άρωμα Γρεβενιτίου!

 


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικό Συμβούλιο θα διενεργηθούν στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου στις 9 και 10 Μαΐου.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου οι Πυροσβέστες θα προσέλθουν στις κάλπες, ενώ για πρώτη φορά φέτος όσοι δεν ψηφίσουν παραδοσιακά, θα μπορούν να το κάνουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαΐου.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Ξανά υποψηφιότητα έχει θέσει ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Βράστος, η θητεία του οποίου χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέτρεψαν την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η σε ένα από τα πιο ενεργά συνδικαλιστικά σωματεία, όχι μόνο της Ηπείρου, αλλά και της χώρας μας.

Ο  Βασίλης Βράστος είναι γιος του, εκ Γρεβενιτίου, αείμνηστου Γιώργου Βράστου και εγγονός του αείμνηστου Βασίλη Βράστου.

Με ουσιαστικές κινήσεις,  δυναμικές παρεμβάσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Ηπείρου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του συνδικαλιστικού κινήματος και από αυτή ανέδειξε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβέστες.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι παρεμβάσεις της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν την στελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τις μετακινήσεις πυροσβεστών, τον εξοπλισμό, αλλά ακόμα και την ορεινή διάσωση έχουν απασχολήσει την κεντρική εξουσία.

Η  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ  και το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" εύχονται ολόψυχα στον  Βασίλη 

ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ!