Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Προς Γρεβεντάτες και φίλους του Γρεβενιτίου...

 

Αγαπητοί Γρεβενιτάτες και φίλοι του Γρεβενιτίου,

τα τελευταία χρόνια οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, μπορεί να μας έχουν στερήσει την άμεση επαφή μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη μας να συνεχίσουμε να είμαστε συνδεδεμένοι ως μέλη μιας κοινωνίας που έχει διαμορφωθεί στο Γρεβενίτι, εδώ και εκατοντάδες χρόνια με πολύ ισχυρούς δεσμούς.

Αυτούς τους δεσμούς ανανεώνουμε μέσα από κοινές συναθροίσεις και κοινωνικά γεγονότα που σημαδεύουν την ζωή μας με χαρά ή με λύπη. Μπορεί λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών να μην ευνοείται πάντα η συμμετοχή όλων μας στα κοινωνικά δρώμενα, αλλά η κοινοποίησή τους μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας και την σελίδα του συλλόγου στο Facebook, καλλιεργεί τον κοινωνικό μας δεσμό και ενισχύει την έννοια της κοινότητας.

Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε τους συγχωριανούς και φίλους του Γρεβενιτίου, να μας ενημερώνουν για οποιαδήποτε κοινωνικό γεγονός, ευχάριστο ή δυσάρεστο που συμβαίνει στην οικογένειά τους, όπως και για  κάθε δρώμενο που επιθυμούν να κοινοποιηθεί, προκειμένου να δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα, που εδώ και χρόνια λειτουργεί με επιτυχία και να κοινοποιείται στην σελίδα του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ στο fb.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να νιώθουμε ότι η απόσταση μεταξύ μας μικραίνει και πως ανήκουμε όλοι στην Κοινότητα των ανθρώπων που αγαπούν το Γρεβενίτι.

Περιμένουμε τις ενημερώσεις σας για να είμαστε όλοι συμμέτοχοι, έστω  και από μακριά, σε χαρές και λύπες.

Εκ μέρους της ηλεκτρονικής εφημερίδας " Γρεβενίτι", του "Greveniti blogspot" και του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ

                       Γιάννης Σιούλας       Μάχη Παπαευσταθίου