Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


Στον Αη Θανάση στις 18/1/20 , γιόρτασε το αγαπημένο μας Γρεβενίτι τον Άγιο που φυλάει στα ανατολικά το χωριό μας. Στον απόηχο των γιορτινών ημερών και της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης κοπής πίτας του Μ.Α.Σ Γρεβενιτίου,  η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους όσους  συνέβαλαν στη διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτής. Συγκεκριμένα τον καλό συγχωριανό κ. Παύλο Παπαζώη  που κάθε χρόνο προσφέρει το μεγάλο δώρο της εφταήμερης διαμονής στο ξενοδοχείο του στον Σταυρό Χαλκιδικής για το ένα φλουρί, όπως και έναν νέο Γρεβεντάτη επιχειρηματία, τον κ. Ευστάθιο Παππά(εγγονό του Στάθη Γκάνιου), για το πολύ καλαίσθητο ρολόι τοίχου, κατασκευή της εταιρείας του, για το δεύτερο φλουρί. Οι δωρεές στο σύλλογό μας αποδεικνύουν ότι στο Γρεβενίτι μεγαλώνει ο κατάλογος των μεγάλων και μικρών ευεργετών. Σ αυτούς πρέπει να προσθέσουμε την ανώνυμη δωρήτρια των τευχών του παραδοσιακού Καζαμία, που μοιράστηκε στις 35 οικογένειες των μονίμων   κατοίκων του χωριού και φυσικά τον κύριο Γιάννη Ψαλμό που παρά την επιθυμία του να μείνει ανώνυμη η προσφορά του, τον ευχαριστούμε θερμά για την ανάληψη της δαπάνης εκτύπωσης του φετινού ημερολογίου του συλλόγου μας.
 Και καθώς η μέρα εκείνη είχε τη δυσκολία της βλάβης του δικτύου ύδρευσης και του ηλεκτρισμού, θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ζαγορίου κ.Γιώργο Σουκουβέλο και  τον αρμόδιο αντιδήμαρχο  κύριο Ηλία Κίτσιο για την άμεση επέμβαση των συνεργείων του Δήμου, καθώς και τον τοπικό πρόεδρο   κύριο Βόντινα που με πολλή γρήγορη κινητοποίηση αντιμετώπισαν άμεσα το πρόβλημα.
 Και φυσικά να ευχηθούμε στους τυχερούς της φετινής βασιλόπιτας, στην οικογένεια του αγαπητού συγχωριανού  κ.Κώστα Κατσίκη (διαμονή στον Σταυρό Χαλκιδικής) και στην λάτρη του Γρεβενιτίου κ. Σοφία Αμπεριάδου,  

καλή χρονιά κι ευλογημένη!
        
  Για το Δ.Σ. του Μ.Α.Σ. Γρεβενιτίου 
η πρόεδρος
Μάχη Παπαευσταθίου