Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

"ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" 601.000! και ...


To  "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ"  ξεπέρασε τις 601.000  επισκέψεις!
Έκανε  1792 αναρτήσεις  και  σε δύο μήνες γίνεται οκτώ ετών!
Ευχαριστεί  όλους όσοι βοήθησαν  και είναι πολλοί! 

Δεκαπενταύγουστος στο Μεσοχώρι Γρεβενιτίου  με το  "πιπέρι"!


Η  ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

Φίλες  και  Φίλοι  του  Γρεβενιτίου

            Μετά το «τέλος εποχής» για την Αδελφότητα Γρεβενιτίου, μοιραία ήρθε το τέλος και για την πολύ καλή εφημεριδούλα μας «ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ».
            Σε μια εποχή επικοινωνίας και ενημέρωσης, τα νέα από το Γρεβενίτι, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, δεν έρχονται και τόσο εύκολα. Αρκεί να σας πω ότι τα αποτελέσματα από τις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις δεν τα γνωρίζω. Είναι επίσης φυσικό, όταν φτάσει σε μας κάποιο νέο από το χωριό, να μην έχει και μεγάλη σχέση με το γεγονός.  Η μετάδοση ειδήσεων από στόμα σε στόμα μοιάζει πολλές φορές με το παιδικό παιχνίδι  «σπασμένο τηλέφωνο».  Επίσης, πολλά άγνωστα ιστορικά στοιχεία για το χωριό μας βγήκαν στην επιφάνεια, όταν δημοσιεύτηκαν στο «ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ».
            Δημιουργήθηκε, λοιπόν, ένα κενό στην ενημέρωση των χωριανών και φίλων του χωριού, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται μακριά ή δεν έχουν «ανταποκριτές» στο χωριό. Αυτό το κενό θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να γεφυρώσω με την λειτουργία της ηλεκτρονικής  εφημερίδας «Γρεβενίτι». Θα την βρείτε εύκολα αν πληκτρολογήσετε: www.greveniti.blogspot.gr
            Θα γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα στηρίζει την e-εφημερίδα. Ήδη τα νέα του χωριού θα τα επιμελείται ο Κων/νος Κατσίκης ενώ τα νέα από τα Γιάννινα και τα «κοινωνικά» θα επιμελείται η Νίκη Θεοδωρίκα.
            Αν θέλει κάποιος να δημοσιεύσει ένα άρθρο ή οτιδήποτε άλλο και πιστεύω θα θέλουν πολλοί, μπορεί να το στέλνει με email στο grevenitigr@gmail.com  ή με fax στο 2104918923. 
Ό,τι είναι να δημοσιευτεί πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις που έχει κάθε δημοσίευση σε εφημερίδα και νομίζω ότι όλοι τις ξέρουν. Άρθρα ή νέα που θα δημιουργούν προβλήματα δεν θα δημοσιεύονται. Θα δημοσιεύεται ό,τι μας ενημερώνει, μας ενώνει ή λύνει πρόβλημα.
            Με τη δική σας ενεργό συμμετοχή η εφημερίδα μας θα εμπλουτίζεται, θα δυναμώνει και θα γίνει ένα πολύτιμο και χρηστικό εργαλείο στην υπηρεσία όλων των συγχωριανών. Παράλληλα, με τη συχνή ενημέρωση και την ποιότητα του περιεχομένου η εφημερίδα θα μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι χαρούμενοι και υπερήφανοι για το χωριό μας.

Με  φιλικούς και χωριανικούς χαιρετισμούς

Γιάννης  Σιούλας
ΥΓ: Ερώτηση: Νιώθει...
      Απ.: Και λίγη κούραση νιώθει και κάποιες σκέψεις κάνει...