Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Όταν οι φίλοι, μας χρειάζονται!

 


Για τον Κώστα Μπέστα και την Γιώτα Σιώμου Μπέστα δεν χρειάζονται συστάσεις στους Γρεβεντάτες και στους φίλους του Γρεβενιτίου. Άλλωστε το Γρεβενίτι  έχει αναδειχθεί μέσα από τις φωτογραφίες τους που αναδεικνύουν το μεγαλείο της φύσης του χωριού, αλλά και μέσα από τις εκθέσεις τους και τις ενημερωτικές εκδηλώσεις  του συλλόγου, όπου οι δυο φίλοι μας, συγχωριανοί μας για την ακρίβεια, μάς φέρνουν κοντά στον πλούτο της φυσικής μας κληρονομιάς. Οι επισκέψεις τους στο χωριό πολλές και συχνές και οι φωτογραφικές τους ματιές εντυπωσιακές.

Οι φίλοι μας, οι συγχωριανοί μας δηλαδή μιας και έχουν τον τίτλο του επίτιμου δημότη Γρεβενιτίου, έχουν και ένα άλλο σημαντικό έργο που επιτελούν. Ο Κώστας έχει αφιερώσει τον χρόνο που δεν του περισσεύει από την καθημερινή βιοπάλη,  στην περισυλλογή , περίθαλψη και φιλοξενία ώσπου να βρεθούν φιλόξενες αγκαλιές, των αδέσποτων κουταβιών και σκυλιών γενικότερα στην περιοχή των Ιωαννίνων. Όπως καταλαβαίνουμε αυτή η ενέργεια πέρα από τον προσωπικό χρόνο απαιτεί και πολλά χρήματα για τους κτηνιάτρους και την πλήρη νοσηλεία των εγκαταλειμμένων σκυλιών , τα οποία συγκεντρώνονται μόνο μέσα από εθελοντικές προσφορές απλών ανθρώπων και τα οποία ποτέ δεν είναι αρκετά.

Αυτοί οι απλοί άνθρωποι ας είμαστε εμείς, που ως ένα «ευχαριστώ» στους φίλους μας , θα συνδράμουμε από το υστέρημα του πορτοφολιού μας και το πλεόνασμα της καρδιάς μας, ώστε το έργο τους να γίνει λίγο πιο εύκολο, με όποιο ποσό μπορεί ο καθένας.

Για το λόγο αυτό τα Διοικητικά Συμβούλια του ΜΑΣ Γρεβενιτίου και της Αδελφότητας Γρεβενιτίου, αποφάσισαν  να διαθέσουν συμβολικά ένα ποσό στο έργο αυτών των «Καλών Σαμαρειτών» και να προσκαλέσουν όλα τα μέλη τους, όπου και να βρίσκονται, να επικοινωνήσουν με τους προέδρους της  Αδελφότητας και του ΜΑΣ για τον τρόπο της οικονομικής ενίσχυσης. Οι δωρεές θα αναφέρονται με τα αρχικά των δωρητών, εφόσον το επιθυμούν.

Με την ευχή να ανταποκριθούμε όλοι στην ανάγκη των φίλων, που μας χρειάζονται!

Για τα ΔΣ

της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ και του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

  • ·        Γιάννης Σιούλας (τηλ. επικοινωνίας : 6945911721)
  • ·        Μάχη Παπαευσταθίου: (6976127919)