Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ενισχύστε τον ΜΑΣ, μπορεί να κάνει πολλά!


"Δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων ..." 
                                           Δημοσθένης, Α΄Ολυνθιακός, 20

[Υπάρχει ανάγκη να βρούμε χρήματα, γιατί χωρίς λεφτά, τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε.]

Γρεβεντάτες και φίλοι γνωρίζουν ότι σε πολλά από τα δρώμενα του χωριού πρωτοστατεί ο Μορφωτικός Αναπτυξιακός Σύλλογος (ΜΑΣ) Γρεβενιτίου. Ενδεικτικά αναφέρω: Χορευτικά, Ημέρα μνήμης, "Τα τσίπουρα", θεατρική παράσταση, συνεστιάσεις, πρωτοχρονιάτικη πίτα, εκδρομές, βραβεύσεις, εκδηλώσεις και άλλα πολλά...!  
Χορευτικό το Δεκαπενταύγουστο για την οργάνωση του οποίου φροντίζει, εδώ και πολλά χρόνια, ο ΜΑΣ!

Πάρα πολλές δραστηριότητες όμως, εκτός από έμπνευση που ο ΜΑΣ έχει άφθονη, χρειάζονται όπως είπε και ο Δημοσθένης, χρήματα.
Δυστυχώς, για τον ΜΑΣ λεφτά δεν υπάρχουν. Το ισχνό ταμείο του τροφοδοτείται από το υστέρημα συγχωριανών και φίλων, οι οποίοι τις ημέρες του πανηγυριού ή άλλοτε ενισχύουν τον ΜΑΣ με μια μικρή συνδρομή!
Όποιος, λοιπόν, συγχωριανός ή φίλος θέλει να ενισχύσει τον ΜΑΣ μπορεί να στείλει ταχυδρομική επιταγή με τα ΕΛ.ΤΑ.  στο ΕΛ.ΤΑ. Γρεβενιτίου, ευτυχώς ακόμη λειτουργεί στο χωριό, με παραλήπτη: 
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Τ.Κ. 44014
Η επιταγή θα εισπραχθεί από την πρόεδρο του ΜΑΣ κ. Νίκη Θεοδωρίκα και στη συνέχεια, κατά διαστήματα, θα δημοσιεύονται στο "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" τα ονόματα και τα ποσά ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια.
Όποιος δεν θέλει να δημοσιεύεται το όνομά του, θα γράφει στην επιταγή κάτω από το όνομά του: ανώνυμα
Με την ελπίδα ότι με λίγα από πολλούς μπορούν να μαζευτούν πολλά, πιστεύω ότι  Γρεβεντάτες   και φίλοι θα ανταποκριθούν και θα ενισχύσουν τον ΜΑΣ, ο οποίος μπορεί να κάνει πολλά!