Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Απεβίωσε το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου 2016 , ο συγχωριανός μας Δημήτριος Μαλάμης, πρώτος υιός του Ιωάννου και της Ζωίτσας και αδελφός του Μιχαήλ Μαλάμη. Ο Δημήτριος γεννήθηκε το 1932 στο χωριό μας και ύστερα από τα ολοκαυτώματα του χωριού μας από τον Γερμανό κατακτητή έφυγε, μεγάλωσε στα Ιωάννινα, σπούδασε στην Σχολή Υπαξιωματικών και ως Αντισυνταγματάρχης ευδοκίμως τελείωσε την σταδιοδρομία του. Βασικός σταθμός της στρατιωτικής του υπηρεσίας στην Πατρίδα μας ήταν και η συμμετοχή του στον πόλεμο της Κορέας. Νυμφεύθηκε στην Χαλκίδα, απέκτησε  τρεις κόρες και έξι εγγόνια. Τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις σημαντικές και πολυποίκιλες ασχολίες του ήταν να οργανώσει ο ίδιος 14 προσκυνηματικά ταξίδια στο Περιβόλι της Παναγίας το Άγιον Όρος που τόσο αγάπησε.  Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί στον Ι.Ν.των Παμμεγγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Θείε μου, Τάκη, ο Θεός να σε αναπαύει εν Χώρα Ζώντων και Αγίων  με τις πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων.
                                                                                      Γιάννης Μαλάμης

Ο ΜΑΣ, η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ και το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" απευθύνουν στους οικείους και τους συγγενείς του τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Επίσης, το  "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" ζητά την κατανόηση  των συγχωριανών, για την μη έγκαιρη δημοσίευση, αν και ο ανιψιός του  Γιάννης Μαλάμης μάς έστειλε έγκαιρα την είδηση!