Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν χωριά του Δήμου Ζαγορίου...


Για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν χωριά του Δήμου Ζαγορίου ενημερώνει τη Βουλή ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης. Ο κ. Καραγιάννης κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Εσωτερικών επιστολή του δημάρχου Ζαγορίου Βασίλη Σπύρου  ο οποίος αιτείται χρηματοδότηση για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση-συντήρηση δικτύων ύδρευσης Δήμου Ζαγορίου».
Στην επιστολή επισημαίνεται το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινότητες Καπεσόβου, Βραδέτου, Τσεπελόβου, Μονοδενδρίου, Παπίγκου, Γρεβενιτίου, Μηλιωτάδων και Βοβούσας του Δήμου Ζαγορίου, οι οποίες υδρεύονται είτε με φυσική ροή από πηγές είτε με άντληση από γεωτρήσεις.
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζονται πολλές και συχνές βλάβες, τις οποίες με δυσκολία οι υπηρεσίες μας μπορούν να αποκαταστήσουν, αδυνατώντας να δώσουν οριστική λύση. Απαιτείται η άμεση αντικατάσταση τόσο των παλαιωμένων δικτύων όσο και  των αντλιών των γεωτρήσεων, καθώς ο κίνδυνος για ολική έλλειψη υδροδότησης των οικισμών, είναι  άμεσα ορατός», τονίζει ο δήμαρχος.

"ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ": Ευχαριστούμε τον Χρήστο Τσαλίκη, που μας έστειλε την ανάρτηση.
Ο Χρήστος Τσαλίκης στη Βουλή! 
Είναι από μια επίσκεψη  της Αδελφότητας του Βάστα, 
χωριό της συζύγου του Μαρίας, στη Βουλή.
Ίσως μια καλή ιδέα για την Αδελφότητα Γρεβενιτίου!