Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ



Η  βράβευση του Δασικού Συνεταιρισμού από την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
Φωτό: Δημήτρης Δερμάνης
Την  Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 συνεδρίασε το Δ.Σ.  της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ με παρόντες τους: Γιάννη  Σιούλα, Χρήστο Τσαλίκη, Γιώργο Δερμάνη, Δημήτρη Λιοδάκη, Κων/νο Πατίκο, Δημήτρη Βέρο και Γιάννη Θεοδωρίκα.


Το  Δ.Σ. συζήτησε και αποφάσισε  τα εξής:
  • Τα μέλη και οι φίλοι της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  να επισκεφτούν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 το ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες.
  • Το Δ.Σ. εκτίμησε ότι η εκδήλωση στο Γρεβενίτι στις 12 Αυγούστου για την απελευθέρωση του Γρεβενιτίου (23-12-12), την βράβευση του Δασικού Συνεταιρισμού και την παρουσίαση του βιβλίου του συγχωριανού Χρήστου  Τσαλίκη, εκτός κάποιων λεπτομερειών, ήταν πετυχημένη. Σε νέα συνεδρίαση θα αποφασίσει για εκδήλωση το καλοκαίρι 2019 στο Γρεβενίτι. 
  • Όσον αφορά την εκδήλωση το Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ θέλει να ευχαριστήσει: Την πρόεδρο του ΜΑΣ κ. Νίκη Θεοδωρίκα για την βοήθεια στην προετοιμασία της αίθουσας στο "ΠΕΤΡΙΔΕΙΟ", την  Εκκλησιαστική Επιτροπή για το μνημόσυνο "υπέρ των πεσόντων"  στη μάχη για την απελευθέρωση του Γρεβενίτιου και τον καλό συγχωριανό Χρήστο Ταγαρόπουλο για την τοποθέτηση της πλακέτας με τα ονόματα των πεσόντων.
Μνημείο πεσόντων στο Μεσοχώρι Γρεβενιτίου
Φωτό: Χρήστος Ταγαρόπουλος
  • Το Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να συναντηθεί με τους Προέδρους ή εκπροσώπους ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ χωριών του Ανατολικού Ζαγορίου (Ελατοχώρι, Τρίστενο, κ.ά.) με σκοπό τον κοινό βηματισμό σε εκδηλώσεις, διεκδικήσεις κ.ά.
  • Την έγγραφη διαμαρτυρία προς την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.για το μικρό χρονικό διάστημα  που έχει ορισθεί για την δήλωση περουσιακών στοιχείων στο Γρεβενίτι. Το Δ.Σ. θα ζητήσει να υπάρχει δυνατότητα από 1-1-19 έως  31-12-19 για τις δηλώσεις λόγω ιδιαιτεροτήτων (χειμώνας, απόσταση, ξενιτεμένοι, μη ύπαρξη τίτλων, τοπογραφικών κ.ά)
  • Το Δ.Σ. θα απευθύνει έγγραφο προς το Δήμο Ζαγορίου προκειμένου να πληροφορηθεί για το πού βρίσκονται οι εργασίες στο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ και αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα ...!
  • Το  Δ.Σ.  θα  προσπαθήσει να διαθέσει έναν αριθμό ημερολογίων του ΜΑΣ. Λεπτομέρειες προσεχώς...
Το  Δ. Σ. θα προσπαθήσει, απευθυνόμενο στα μέλη και τους φίλους του, να ενισχύσει το ισχνό ταμείο της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ. Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση με λεπτομέρειες...

Με γρεβεντάτικους χαιρετισμούς
ΤΟ Δ.Σ.