Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Ζαγορίου







Χθες το απόγευμα (7-10-2019), στους Ασπραγγέλους, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του Δήμου Ζαγορίου, με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κυρίου Ιωάννη Τσαπάρη, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση προέδρων και εκπροσώπων όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Ζαγορίου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία όλων των φορέων που υπηρετούν τον πολιτισμό στο διευρυμένο Δήμο, καθώς και η κατάθεση προτάσεων και ο προγραμματισμός κοινών δράσεων που θα αποσκοπούν στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ζαγορίου στην ολότητά του, αλλά και στα επιμέρους στοιχεία των τοπικών κοινοτήτων. 
Η συμμετοχή υπήρξε ικανοποιητική (23 από τους 39 οικισμούς εκπροσωπήθηκαν), ενώ οι προτάσεις και οι προβληματισμοί που κατατέθηκαν έθεσαν τα κριτήρια για την επόμενη δημιουργική συνάντηση.
Παρών και το Γρεβενίτι με τον Μ.Α.Σ. να εκπροσωπείται από την πρόεδρο Μάχη Παπαευσταθίου, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παπαχριστόδουλο και την γραμματέα Αναστασία Πεζοδρόμου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, πέρα από τα γενικότερα θέματα πολιτισμού που τέθηκαν από τον ΜΑΣ Γρεβενιτίου, μας δόθηκε η ευκαιρία να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου και να εισπράξουμε το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση των παρευρισκομένων. 
Συγχαίρουμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Ιωάννη Τσαπάρη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας και να συζητήσουμε όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να προχωράμε μπροστά. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις συνέργειες για το καλό του τόπου μας!!!
            
 Για τον ΜΑΣ Γρεβενιτίου
               
  Μάχη Παπαευσταθίου