Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Τιμητική διάκριση στη Γρεβεντάτισσα Νίκη Θεοδωρίκα!


Όπου υπάρχουν άνθρωποι!
Με αυτόν τον τίτλο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου, στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα στο κτήριο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, η καθιερωμένη εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωσε άνοιξε με χαιρετισμό, τονίζοντας το έργο του εθελοντισμού στην Ήπειρο, ο πρόεδρος του τοπικού τμήματος, κ. Ντακαλέτσης, για να ακολουθήσει η ομιλία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντώνη Αυγερινού, ο οποίος στάθηκε στην αποστολή των εθελοντών προτρέποντάς τους "να κυριαρχεί η εξουσία της Αγάπης και όχι η αγάπη της Εξουσίας". Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των πτυχίων στους νέους εθελοντές, μεταξύ των οποίων και η Γρεβεντάτισσα Πολυξένη Νάνου, κόρη του καλού μας συγχωριανού Γιάννη Νάνου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών των σωμάτων ασφαλείας και της Μητρόπολης Ιωαννίνων. 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τιμητική διάκριση που απονεμήθηκε στην επίτιμη πρόεδρο του ΜΑΣ Γρεβενιτίου, κυρία Νίκη Θεοδωρίκα, για την πολυετή προσφορά της στον Ερυθρό Σταυρό.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ.του ΜΑΣ Γρεβενιτίου που ήταν παρόντες σ αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση, συγχαίρουν  την κυρία Νίκη Θεοδωρίκα και το νέο μέλος, την Πολυξένη Νάνου και τους εύχονται να συνεχίζουν να δίνουν το παράδειγμα της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον Άνθρωπο.

  Για το Δ.Σ. του ΜΑΣ Γρεβενιτίου
       
η πρόεδρος
 Μάχη Παπαευσταθίου


Το  Δ.Σ.  της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ και το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ"  συγχαίρουν την Νίκη  Θεοδωρίκα  και την Πολυξένη Νάνου και εύχονται να έχουν δύναμη να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.