Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

"Για να μην χάνουμε τον δρόμο μας προς την αναζωογόνηση"!

 


Ο Μάιος έχει την τιμητική του στο Γρεβενίτι, αφού το χωριό φόρεσε όλες τις αποχρώσεις του πράσινου και οι εξορμήσεις προς σύντομες διαδρομές φέρνουν όλο και περισσότερους στην ηρεμία της φύσης που περιβάλλει το χωριό μας. Ο ΜΑΣ Γρεβενιτίου αξιοποιώντας την δωρεά του αγαπητού συγχωριανού Στάθη Παππά ( το γένος Γκάνου), τοποθέτησε τις πινακίδες που κατασκεύασαν και προσέφεραν στον σύλλογο, η οικογένεια Γκάνου-Παππά και η εταιρεία τους Laser Creation.

 Πολύτιμοι αρωγοί στην επί τόπου εγκατάσταση, στάθηκαν ο τοπικός πρόεδρος κ. Μενέλαος Βόντινας και ο καλός συγχωριανός κ. Χρήστος Ταγαρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού κ. Κώστας Κατσίκης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

 Σε πρώτη φάση τοποθετήθηκαν οι πινακίδες κατεύθυνσης για τα ξωκλήσια της Αγίας Παρασκευής, του Προφήτη Ηλία και του ναού του Αγίου Δημητρίου ενώ στην συνέχεια οι πινακίδες για το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Χαραλάμπους.

Καιρός λοιπόν να φορέσουμε την περιπατητική μας ενδυμασία και να ακολουθήσουμε τα βέλη των πινακίδων, απολαμβάνοντας την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του Γρεβενιτίου. Άλλωστε έπεται... πινακίδων συνέχεια!!!

Για το ΔΣ του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ

Ανδρομάχη Παπαευσταθίου