Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ και τους ΓΡΕΒΕΝΤΑΤΕΣ

Γρεβενίτι   στο τέλος του χειμώνα (11/3) με όλες τις αποχρώσεις του καφέ και στο βάθος χιονισμένο Μιτσικέλι!
Φωτογραφία: Μένιος Βόντινας

  • Ένα μειονέκτημα των καλλικρατικών  δήμων είναι η οριζόντια επικοινωνία! Δηλαδή, δεν υπάρχει  συγκοινωνία μεταξύ των χωριών και πολλές φορές αυτό γίνεται μέσω του κέντρου!Έτσι η πληροφορία που έχει το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" για δρόμο: Ιτέα-Γρεβενίτι-Βουτσά-Δόλιανη είναι ένα πολύ καλό νέο. Μπορεί να είναι μια καλή λύση για τους Γρεβεντάτες, μόλις βγαίνουν από τον κόμβο της Εγνατίας.
  • Συζητήσεις γίνονται μεταξύ συνδυασμών στο Δήμο Ζαγορίου και μάλλον οι ψηφοφόροι θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις, ίσως και δύο συνδυασμούς! Ίδωμεν...
  • Στο Γρεβενίτι τώρα άρχισε κάτι να κινείται! Καιρός είναι να δούμε νέους να ασχολούνται με τα κοινά. Οι νέοι έχουν λίγο παρελθόν και πολύ μέλλον  και με αυτό πρέπει να ασχοληθούν. Οι μεγάλοι έχουν  λίγο μέλλον και πολύ παρελθόν, γι' αυτό ασχολούνται με... τα  περασμένα!  
  • Ψίθυροι ακούγονται στην Αθήνα, από συγχωριανούς, για μια προσπάθεια  επαναλειτουργίας της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ! Ίσως μπορεί να γίνει κάτι, μιας και οι Γρεβεντάτες είχαν ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ   στη  Σμύρνη, η οποία το 1914 μεταφέρθηκε στο ελεύθερο  πια Γρεβενίτι. Άλλη μια μορφή, ίσως, να είναι ένα παράρτημα του ΜΑΣ στην Αθήνα. 
  • ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!