Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΩΣΗ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ  ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ                                                                                                    
ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/2/2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το  Δ.Σ.  της  ΕΝΩΣΗΣ  ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ μετά την  συνεδρίασή του, την  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, σας ενημερώνει για τα κάτωθι:
·        Κρίνει αρκετά επιτυχημένη την εκδήλωση «Η πίτα του Ζαγορίσιου», που οργανώθηκε από το Δ.Σ. στη ΡΙΖΑΡΕΙΟ στις 9/2/2020. Η μεγάλη συμμετοχή Ζαγορίσιων και φίλων δίνει δύναμη και ενέργεια στο Δ.Σ. για τη  συνέχεια. Το  Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και υπόσχεται ότι θα φροντίσει του χρόνου η εκδήλωση να είναι ακόμη πιο ελκυστική!
·        Το  Δ.Σ.  είναι θετικό στη συνδιοργάνωση με το Δήμο Ζαγορίου και άλλους φορείς εκδήλωσης το καλοκαίρι στο Ζαγόρι με θέμα  τους σύγχρονους ευεργέτες  του Ζαγορίου.
·        Στις σκέψεις του Δ.Σ. είναι η διοργάνωση σε κεντρικό χωριό του Ζαγορίου εκδήλωση-ενημέρωση σχετικά με την ένταξη του Ζαγορίου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η εκδήλωση στοχεύει στη ενημέρωση και των τοπικών κοινωνιών. Οριστική απόφαση θα παρθεί στο επόμενο  Δ.Σ. στις αρχές Απριλίου.
·        Η  ΕΝΩΣΗ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ  θα παρευρεθεί και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην συνάντηση φορέων  που προγραμματίζεται για τις 20  Μαρτίου  στα Γιάννινα.  
·         Το  Δ.Σ.  της  ΕΝΩΣΗΣ θα ζητήσει από τον Δήμο Αθηναίων, αν είναι δυνατόν, να διαθέσει μια αίθουσα, στην οποία θα κάνει πρόβες το χορευτικό που πρόκειται να οργανώσει η ΕΝΩΣΗ!
·        Το  Δ.Σ.  σε κατάλληλο χρόνο θα ασχοληθεί  με το ζήτημα της ένταξης της ΕΝΩΣΗΣ  ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ   στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ…
                        

                      ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ   της   ΕΝΩΣΗΣ  ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ