Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Νέο Δ.Σ. στην ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ!


Ο  Κων/νος Πατίκος, βρήκε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης
πίτας και παραλαμβάνει το δώρο!  "Το γινάτι"
Πάντα τυχερός και περιμένουμε τις εντυπώσεις από την ανάγνωση!

Στη  σημερινή του συνεδρίαση, καθυστερημένα λόγω καραντίνας, συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Σιούλας Γιάννης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δερμάνης Γιώργος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιοδάκης Δημήτρης
ΤΑΜΙΑΣ: Πατίκος Κων/νος
ΜΕΛΗ: Βέρος  Δημήτρης
              Πλόσκας  Γιώργος  (Υπεύθυνος για τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων)
          Βέρου-Παπασπανού Βάσω (Υπεύθυνη για τη σύνδεση της  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ με τη νέα  γενιά, συνεπικουρούμενη από τον Αντώνη Πέτσιο, που παραβρέθηκε στη συνεδρίαση και άλλους νεαρούς Γρεβεντάτες, Γρεβεντάτισσες και φίλους, που είναι κοντά στο  Δ.Σ. και το Γρεβενίτι)

Αποφασίστηκε επίσης:
  • Η τακτοποίηση της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων
  • Η συνεργασία της  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ με όλους τους φορείς του Γρεβενιτίου, πάντα πιστή στο δόγμα: "Το χωριό αποφασίζει, η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ στηρίζει!"
  • Η συνεργασία της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ με το  Δ.Σ. του  ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί, το καλοκαίρι στο χωριό.
  • Αποστολή εγγράφου στο Δήμο Ζαγορίου με αίτημα να τακτοποιηθούν, όσο πιο σύντομα γίνεται, χρονίζοντα προβλήματα του Γρεβενιτίου: Επαρκής ύδρευση, Τουριστικό Περίπτερο, λειτουργία Δημοτικού Αγροτικού Ιατρείου με γενικό γιατρό, ο οποίος έχοντας ως έδρα το ανακαινισθέν, με δωρεά του Βασίλη Τριάδη, νοσοκομείο στο  Γρεβενίτι θα προσφέρει υπηρεσίες, όπως παλιά, σε όλο το  Αν.  Ζαγόρι.
  • Θα γίνει προσπάθεια συνάντησης του Δ.Σ. της  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ με τον πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Ιωαννίνων κ. Τασιούλα με σκοπό να τον ενημερώσουμε εκ νέου για την αντίθεσή μας στη διέλευση του αγωγού από το Γρεβενίτι και κατ΄ επέκταση από το Ζαγόρι. Την συνάντηση μάς είχε προτείνει ο ίδιος ο κ. Τασιούλας στην κοπή της πίτας της ΕΝ. ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα. 
  • Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα διοργανωθεί πεζοπορία σε Πάρνηθα ή Καισαριανή...
  • Θα οργανωθεί οικονομική εξόρμηση με σκοπό την ενίσχυση τού ισχνού ταμείου της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ, γιατί δράσεις που έχουμε κατά νου χρειάζονται και ένα  ελάχιστο χρηματικό ποσό, που δυστυχώς δεν υπάρχει. Ελπίζουμε, ότι οι γενναιόδωροι προς την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Γρεβεντάτες και φίλοι, θα ανταποκριθούν. 
            ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  και ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ στο γλυκό Γρεβενιτάκι μας, 

             χωρίς κορονοϊό και άλλες στενοχώριες!

ΤΟ  Δ.Σ.  της  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ