Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Δωρεά στον ΜΑΣ Γρεβενιτίου από ...


Η  πρόεδρος του ΜΑΣ Μάχη  Παπαευσταθίου  παραλαμβάνει από την εκπρόσωπο της  P&I στα Γιάννινα  Σοφία Κύργιου  το σύστημα προβολής!

Ευεργεσιών συνέχεια!
Με μεγάλη χαρά και πολλή συγκίνηση παραλάβαμε σήμερα στην έδρα της Εταιρείας P&I , στην πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, την δωρεά ενός πλήρους συστήματος προβολής, προς τον Μορφωτικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Γρεβενιτίου. Η πολύτιμη αυτή δωρεά, που περιλαμβάνει έναν βιντεοπροβολέα EPSON και μεγάλη χειροκίνητη οθόνη, έγινε με πρωτοβουλία του άξιου συγχωριανού μας και προέδρου της Εταιρείας P&I, κυρίου Βασίλη Τριάδη ο οποίος για άλλη μια φορά αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τα πολιτιστικά δρώμενα του Γρεβενιτίου και σπεύδει να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου μας σε υλικοτεχνική υποδομή. Έτσι οι εκπρόσωποι της εταιρείας στα Γιάννενα, παρέδωσαν στο σύλλογό μας ένα πολύτιμο εργαλείο, το οποίο δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο για την προαγωγή του πολιτισμού στο Γρεβενίτι, ξεκινώντας ήδη από το φετινό ιδιαίτερο καλοκαίρι. 
 Για άλλη μια φορά είμαστε ευγνώμονες στο δωρητή μας κ. Βασίλη Τριάδη και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της P&I και περιμένουμε να εγκαινιάσουμε μαζί τους στο αγαπημένο Γρεβενίτι, την δωρεά αυτή!!

Για το ΔΣ του ΜΑΣ Γρεβενιτίου 
  Η Πρόεδρος 
Μάχη Παπαευσταθίου