Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΛΑΜΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ στον ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

 


ΠΡΟΣ ΤΟΝ:  ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΓΟΡΙΟΥ, κ. Γεώργιο Σουκουβέλο

                       Κοιν.: Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Γρεβενιτίου, κ. Μενέλαο Βόντινα

                                ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΛΑΜΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  στον ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

                                                          Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

                ‘Όπως γνωρίζετε το Μαλάμειο Νοσοκομείο, στο οποίο στεγάζεται το Κοινοτικό Ιατρείο Γρεβενιτίου, πρόσφατα έχει ανακαινιστεί με την γενναιόδωρη χορηγία του τοπικού ευεργέτη Βασίλη Τριάδη και βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.  Δια του παρόντος εγγράφου μας ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ  ως Μ.Α.Σ Γρεβενιτίου, την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου στον Σύλλογό μας, προκειμένου να αξιοποιηθεί περισσότερο για να καλύψει κι άλλες ανάγκες τόσον του Συλλόγου, όσον και της Κοινότητας. Εννοείται ότι η χρήση και η αξιοποίηση των χώρων θα αφήνει ανεπηρέαστο ως προς την λειτουργία του τον χώρο  όπου στεγάζεται το Ιατρείο. Σημειωτέον ότι ο 2ος όροφος χρήζει γενικού καθαρισμού και εκτεταμένης αποσυμφόρησης από παλαιά άχρηστα έπιπλα.

Ανταποδοτικά από την πλευρά μας  ως Σύλλογος αναλαμβάνουμε την  ευθύνη της ορθής χρήσης του οικήματος, την  καθαριότητα, αλλά και  την μερική συντήρηση αυτού για τις βλάβες μικρής κλίμακας.

Ελπίζουμε στην εκ μέρους σας θετική απάντηση στο αίτημά μας, αφού λάβετε επιπλέον υπ` όψιν  ότι βούληση των κατοίκων του χωριού μας αλλά και του κ. ΤΡΙΑΔΗ είναι το ΜΑΛΑΜΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  να αξιοποιηθεί περισσότερο  και να συνεχίσει να λειτουργεί παράλληλα ως Κοινοτικό Ιατρείο, ευρισκόμενο  σε καλή κατάσταση, πληρώντας ταυτόχρονα όλους τους κανόνες Υγιεινής.

Εν κατακλείδι, εφόσον η χρήση    του “Μαλάμειου Νοσοκομείου”  παραχωρηθεί στον Σύλλογό μας, ο  Μ.Α.Σ Γρεβενιτίου αναλαμβάνει την ευθύνη για την εύρρυθμη λειτουργία του, για όσο διάστημα του παραχωρηθεί.

          Ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκριση, τόσο την δική σας, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου κατά την επόμενη συνεδρία του.

                   Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Μ.Α.Σ Γρεβενιτίου

       Ανδρομάχη Παπαευσταθίου

 Πρόεδρος