Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 



Με μεγάλη συντριβή και θλίψη, το ΔΣ του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ πληροφορήθηκε σήμερα, την ημέρα της απόδοσης του Πάσχα, τον απροσδόκητο θάνατο της

αγαπημένης Γρεβεντάτισσας Μαρίας Βόντινα.

Η μακαριστή Μαρία υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Γρεβενιτίου και καθόλη τη διάρκεια της ζωής της δεν έπαψε να συμμετέχει ενεργά στις συλλογικές διαδικασίες και να ευεργετεί τον σύλλογό μας, με κάθε τρόπο. Με πολύ δύσκολα και τραυματικά παιδικά χρόνια στην μεταπολεμική και μετεμφυλιακή εποχή, κατάφερε να μετατρέψει τον πόνο, την στέρηση και τον αλληλοσπαραγμό, σε δημιουργία, προσφορά και έμπρακτη αγάπη.

Θα την θυμόμαστε πάντα ως πρότυπο γυναίκας που έφυγε όρθια, ακτινοβολώντας καλοσύνη, χωρίς φθορά και κέρδισε μια  θέση στην καρδιά μας, είθε και στην αιώνια Ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία για την αγαπημένη Μαρία θα τελεστεί στο Γρεβενίτι, το Σάββατο 4 Ιουνίου, ώρα 12:00, στον Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Γρεβενίτι.

                           Το ΔΣ του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ

Ο  ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ, η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ και το «ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ» απευθύνουν στους οικείους  και τους συγγενείς της γλυκιάς Μαρίας ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.