Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Καθαριότητα στο "ΜΑΛΑΜΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ" από τον ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ!...

 


Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος η 5η Ιουνίου, εμείς όμως στο Γρεβενίτι πρωτοπορούμε ως προς τις συμβατικές ημερομηνίες!

Την περασμένη Κυριακή, κάτω από συνθήκες ισχυρής καταιγίδας με ανέμους να σφυροκοπούν από την Τούφα, έγινε η καθαριότητα του πάνω ορόφου του Μαλάμειου Νοσοκομείου στο Γρεβενίτι, από τα μέλη του Μορφωτικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Γρεβενιτίου. Απομακρύνθηκαν όλα όσα κάποτε αποτελούσαν λειτουργική οικοσκευή και πλέον είχαν φθαρεί ανεπανόρθωτα. Η βροχή τα ξέπλυνε στον αύλειο χώρο και μαζί τους και τις αναμνήσεις που κουβαλούσαν.

Με την συνδρομή του αντιδημάρχου ανατολικού Ζαγορίου, κ. Περιστέρη, έγινε η αποκομιδή τους με φορτηγό του δήμου Ζαγορίου κι έτσι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποκατάστασης του άνω ορόφου.

Ακολούθησε μέσα στην εβδομάδα η καθαριότητα του χώρου και έπεται η αποκατάσταση της υδραυλικής εγκατάστασης και των χώρων του μπάνιου και της κουζίνας. Δουλειά πολλή!

Συνεπείς στις υποχρεώσεις που αναλάβαμε ως ΔΣ , μετά την παραχώρηση χρήσης που έγινε στον σύλλογό μας από τον Δήμο Ζαγορίου, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την καλύτερη συντήρηση και αξιοποίηση του κτιρίου που αποτελεί κόσμημα για το Ζαγόρι, καθώς στα κλειστά κι αφρόντιστα κτίρια στοιχειώνουν οι προσδοκίες των ευεργετών μας!!

Παράλληλα, αναμένουμε την απάντηση της 6ης ΥΠΕ σε σχετικό αίτημά μας για την υποστελέχωση του αγροτικού μας ιατρείου.


Όσοι πιστοί, συνδράμετε στην προσπάθειά μας αυτή!

Για το ΔΣ του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ