Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καλά και άσχημα νέα από το Γρεβενίτι

        

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ
  • Οι Γρεβεντάτες τίμησαν την 25η Μαρτίου 1821.  Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε δοξολογία και  έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας. Στη συνέχεια οι συγχωριανοί κεράστηκαν στο καφενείο και αντάλλαξαν ευχές.  
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ
    25η Μαρτίου 1970

  • Το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ''  απευθύνει σε όλους την ευχή των αγωνιστών του 1821 "Καλή Ανάσταση".
  
 
  •  Δεντροφύτευση έκανε ο ΜΑΣ στο χώρο του Μνημείου των εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς.  Σκοπός της δεντροφύτευσης ήταν ο καλλωπισμός του χώρου, αλλά και η συγκράτηση του εδάφους.  Βέβαια το μνημείο χρειάζεται και άλλη φροντίδα και ελπίζω ο Δήμος Ζαγορίου να κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε ο χώρος να είναι αντάξιος της θυσίας των συγχωριανών μας.
          Ο ΜΑΣ ευχαριστεί το Δασαρχείο Μετσόβου για την προσφορά 80 δεντρυλλίων για
την πραγματοποίηση  της δεντροφύρευσης. 
  • Σύμφωνα με πληροφορίες η επένδυση για το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού προχωράει και σύντομα θα αρχίσει η ανέγερση του εργοστασίου. Ελπίζουμε ότι θα τηρηθούν τα συμφωνη-   θέντα και θα απασχοληθούν εργαζόμενοι από το Γρεβενίτι, αλλά και το λογότυπο θα κάνει γνωστό το χωριό μας, με ό,τι καλό αυτό συνεπάγεται.
  • Ο ΜΑΣ, στα χορευτικά του οποίου αρκετές φορές συμμετείχε η Θέμις Μακρυγιάννη, εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι: Νίκος Γιορνάς-Θέμις Μακρυγάννη, να ζήσουν ευτυχισμένοι.
ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ
  • Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 67 χρόνων, ο Χρήστος Νασιώκας. Η κηδεία του έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 26/3/2013. Ο ΜΑΣ και το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" απευθύνουν στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον αδερφό του Γιώργο τα θερμά τους συλλυπητήρια.
  • Το Τουριστικό Περίπτερο του Γρεβενιτίου στέκει μισοφτιαγμένο, άχαρο και άσχημο! Ελπίζουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα δώσει λύση, γιατί οι εκλογές έρχονται και κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν. Αλλιώτικα βλέπω να καθιερώνεται φράση παροιμιώδης για όποιο έργο χρονίζει: "Αυτό το έργο καθυστερεί, όχι σαν της Άρτας το γιοφύρι, αλλά σαν το ξενοδοχείο του Γρεβενιτίου".

Φωτό: Χρήστος Τσουκάκης
  • Ο Αώος κινδυνεύει
Για  περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στο: Καφενείον της Βοβούσας