Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Για τις ζημιές σε Γρεβενίτι - Μέτσοβο ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κασσής

Σε επιτόπιες επισκέψεις του

Για τις ζημιές σε Γρεβενίτι - Μέτσοβο ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κασσής

• Επιτόπια ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί το τελευταίο διάστημα από τις συνεχείς βροχοπτώσεις σε Γρεβενίτι και Μέτσοβο, είχε χθες ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Κασσής.
Στο Γρεβενίτι (φωτό), όπου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Ζαγορίου κ. Γ. Παπαναστασίου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Λευτέρη Ράπτη, ο κ. Κασσής διαπίστωσε ζημιές σε αρκετά σπίτια καθώς και στο οδικό δίκτυο. «Το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια», δήλωσε ο κ. Κασσής.
Για τα προβλήματα σε Μέτσοβο – Ανήλιο έγινε σύσκεψη στο Δημαρχείο, όπου τέθηκε το ζήτημα της άμεσης χρηματοδότησης από την Πολιτεία της αποκατάστασης των κατασκευών που υπέστησαν ζημιές και εν συνεχεία της επείγουσας έναρξης εργασιών αποκατάστασης τριών ρεμάτων στα οποία οφείλονται τα φαινόμενα των ζημιών σε σπίτια.
Ο κ. Κασσής, ζήτησε να σταθεί αρωγός η Πολιτεία στον κόσμο της περιοχής και παράλληλα επανέφερε το αίτημα για ένταξη της περιοχής στην Α’ ζώνη σχετικά με το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης.
 
ΣΧΟΛΙΟ από "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ": Δεν θα σχολιάσουμε...