Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Και πάλι υποψήφιος ο Γαβριήλ Παπαναστασίου

(Από ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, 31/1/2014, εφημερίδα των  Ιωαννίνων)

Και πάλι υποψήφιος ο Γαβριήλ Παπαναστασίου, γιατί…

Ο Δήμος Ζαγορίου χρειάζεται

Δήμαρχο να μένει στην περιοχή

• Ευσεβείς πόθους χαρακτήρισε  ο  Δήμαρχος Ζαγορίου Γαβριήλ Παπαναστασίου τις  πληροφορίες  ότι θα κάνει πίσω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αντιθέτως δηλώνει ότι η παράταξή του είναι αρραγής, πλην τεσσάρων συμβούλων που δήλωσαν ότι αποχωρούν και οι οποίοι, όπως λέει, έχουν ήδη αντικατασταθεί από νέα πρόσωπα. 

Προσωπική του εκτίμηση αποτελεί ότι στον Δήμο Ζαγορίου θα κατέλθουν τελικώς τρία ψηφοδέλτια κι ότι σημερινοί ενδιαφερόμενοι θα κάνουν τελικά πίσω.

Όπως δήλωσε στον «Π.Λ.» δεν μίλησε με κανέναν, δεν έκλεισε συνεργασία με κανέναν και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν στο εσωτερικό της παράταξης και μόνο. Το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο σε ποσοστό 70%, ενώ φάνηκε καυστικός προς ενδιαφερόμενους υποψηφίους, όταν είπε ότι ο Δήμος χρειάζεται Δήμαρχο που να μένει στην περιοχή κι όχι κάποιον που θα θέλει να λύνει τα προβλήματα από τα καφενεία των Ιωαννίνων, εκεί όπου γίνονται οι συναθροίσεις.
Καταλήγοντας ο κ. Παπαναστασίου κατέστησε σαφές ότι ούτε στις προηγούμενες ούτε στις επόμενες εκλογές καπελώθηκε από κόμματα, ήταν ανέκαθεν ανεξάρτητη η υποψηφιότητά του, αφήνοντας αιχμές για συνυποψηφίους του που τώρα αποποιούνται τα κόμματα, πρόσφατα όμως διεκδικούσαν τη στήριξή τους.
                                               Β. Στ