Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Από τη Γ.Σ. της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ...

-
Από τη  Γ.Σ. της ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ(31-3-19)
Σε κλίμα έντασης και διαφωνιών πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Η κορυφαία οργάνωση της ηπειρωτικής αποδημίας βρίσκεται σε κρίση, αφού εκτός των άλλων η αγάπη για την Ήπειρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, πίσω από παραγοντισμούς, κομματισμούς χωρίς νόημα, διαφωνίες χωρίς περιεχόμενο, 
προσωπικές φιλοδοξίες  κ.ά.
Παρουσιάστηκε μια χρυσή ευκαιρία, αλλά οι οργανώσεις των αποδήμων δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν. Τα κινήματα, οι Συλλογικότητες και οι οργανώσεις αποδεικνύουν την χρησιμότητά τους και την αξία τους, στο καιρό των προβλημάτων. 
Οι  εξορύξεις και ο αγωγός είναι τεράστιο πρόβλημα για την Ήπειρο και από μηχανής Θεός για την Πανηπειρωτική. Αρκεί να το αντιληφθεί και να μπει επικεφαλής ενός αγώνα που εκφράζει όλους τους Ηπειρώτες, σε λίγο όλοι θα το καταλάβουν, και να δείξει την αναγκαιότητα ύπαρξής της και την αξία της. Είναι η τελευταία ευκαιρία! Αν δεν το αντιληφθεί ή για ...άλλους λόγους δεν το "αξιοποιήσει", αυτό θα είναι και το κύκνειο άσμα της ή για να το εκφράσω με ηπειρώτικους όρους: Θα είναι το μοιρολόι της ...Πανηπειρωτικής!
Βέβαια, όπως άκουσα η Πανηπειρωτική δέχθηκε "δωράκι" από τα ΕΛληνικά  ΠΕτρέλαια 10.000€, το οποίο παρά  την αντίρρηση πολλών μελών του Δ.Σ. το δέχθηκε. Όταν είσαι στα όρια της χρεοκοπίας, είσαι και ευάλωτος, κάτι σαν της χώρα μας. Βέβαια, οι γονείς μας  μάς έλεγαν να προσέχουμε γιατί αυτός που δίνει δώρα έχει ...πονηρούς σκοπούς! 
Ας  ευχηθούμε ότι  το νέο Δ.Σ. της  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ να αναλύσει σωστά και σοφά τα νέα δεδομένα και να βάλει την κορυφαία οργάνωση των απόδημων Ηπειρωτών στην ηγεσία ενός κινήματος  που θα αποτρέψει την περαιτέρω ερημοποίηση  της ΗΠΕΙΡΟΥ και θα στρίψει το τιμόνι προς την ΑΝΆΠΤΥΞΗ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,  ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗ! 


Η  ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ  ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ  πιστή στην αρχή της:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΤΑΤΕΣ
συμμετείχε με τον πρόεδρο της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ  Γιάννη Σιούλα,  τον  αντιπρόεδρο Χρήστο Τσαλίκη  και τον γενικό γραμματέα  Γιώργο  Δερμάνη.
Ο Χρήστος Τσαλίκης είναι υποψήφιος για το  Δ.Σ. της  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ.  Ελπίζουμε και ευχόμαστε και εκεί να έχουμε έναν Γρεβεντάτη. Οι εκλογές θα γίνουν αύριο...