Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήριο Βασίλη Σπύρου

 3-6-2019
Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Σπύρου

Ζαγορίσιες και Ζαγορίσιοι, τα μέλη της παράταξη μας «Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου» και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη σας, τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο μας.
Επίσης, ευχαριστούμε και το προσωπικό του Δήμου μας για την συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τη συμβολή του στην ορθή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των εκλογών.
Δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, προβάλλοντας το σημαντικό έργο που παρήχθη στη διάρκεια της τρέχουσας θητείας, καθώς και το πρόγραμμά μας για την επόμενη δημοτική περίοδο. Η επιλογή των συνδημοτών μας ήταν διαφορετική και τη σεβόμαστε απόλυτα, συγχαίροντας τον νικητή των εκλογών.
Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε μέχρι τη λήξη της θητείας στις 31 Αυγούστου το έργο μας για να παραδώσουμε το Δήμο, με σειρά έργων σε εξέλιξη ή έτοιμα για δημοπράτηση, στη νέα Δημοτική Αρχή και από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία του, για να πάει ένα βήμα πιο μπροστά ο τόπος μας.


Για την «Ενιαία Δημιουργική
Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου»
ο επικεφαλής Βασίλης Σπύρου