Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Διαρροή φυσικού αερίου!...


Από έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου  στην Κίνα!...
Διαρροή φυσικού αερίου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Φαληρικό Δέλτα σε αγωγό που βρίσκεται στη Λ. Ποσειδώνος μεταξύ του ΣΕΦ και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Για περίπου μία ώρα υπήρξε διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά.
Η παροχή διακόπηκε εγκαίρως και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. 
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτήν την ώρα (15.25) έχει προκληθεί τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Πειραιά, από την Αμφιθέας έως και το ύψος των έργων. 
Όπως ανέφερε μιλώντας αυτόπτης μάρτυρας, περίπου στις 14.10 σε έργα τα οποία εκτελεί η εταιρεία «ΑΚΤΩΡ» προκλήθηκε ρήγμα σε αγωγό. 
Εκπαιδευτής οδηγών σε δηλώσεις του  ανέφερε ότι την ώρα του συμβάντος βρισκόταν στο ΣΕΦ, όπου στις 15.00 θα πραγματοποιούνταν εξετάσεις υποψήφιων οδηγών. Όπως είπε, η ατμόσφαιρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε αποπνικτική και η μυρωδιά του αερίου ήταν ιδιαίτερα έντονη. 
«Προς την πίσω μεριά προς την παραλία είναι ο χώρος εξέτασης των υποψηφίων οδηγών μηχανών, αμέσως μας έδιωξαν για να μην έχουμε προβλήματα στο αναπνευστικό» συμπλήρωσε.