Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Βασίλης Τριάδης: Όταν τα λόγια γίνονται πράξη!


Δεν ήταν μόνο τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και η χαρά του κόσμου στην Πλατεία του χωριού Γρεβενίτι που έκαναν τον Βασίλη Τριάδη να επιστρέψει στον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα Μνήμης. Είναι η δική του αγάπη για την ιδιαίτερη αυτή πατρίδα που η ξενιτιά την κάνει εντονότερη και νοσταλγική.


Ο εκ Γρεβενιτίου Βασίλης Τριάδης ήταν από τους Έλληνες που έφυγαν πολύ νωρίς για το εξωτερικό και κατάφερε να σταδιοδρομήσει με επιτυχία, αναλαμβάνοντας από το 2003 το τιμόνι της Γερμανικής πολυεθνικής P&I AG, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες και σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στην Ευρώπη.
Ο Βασίλης μας συγκίνησε όλους, γιατί έκανε τα λόγια του πράξη, όταν πέρυσι τον Ιούλιο δήλωνε ότι θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά στη Διοργάνωση με πολλά περισσότερα. Και το έκανε. Η ευγενική χορηγία της P&I AG για την κάλυψη των αναγκών της Διοργάνωσης είναι έργο του Βασίλη. Ο ίδιος είχε πει: «στον επόμενο αγώνα δεν θα είμαι μόνος». Και το έκανε. Φέτος θα ταξιδέψουν από τη Γερμανία φίλοι και συνεργάτες για να τρέξουν όλοι μαζί τον Ποδηλατικό Αγώνα Μνήμης «Greveniti Bike 2019».

Η Personal & Informatik AG ήδη από το 1968 αφιερώνεται στις προκλήσεις της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων στους αντίστοιχους κύκλους προϊόντων. Μέσα από συνεχείς διαδικασίες ανανέωσης των προϊόντων, η Εταιρεία παρουσιάζει τις πιο τεχνικά προηγμένες λύσεις στην αγορά, καθιστώντας την ως ειδικό στον συγκεκριμένο τομέα. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει απέξω, και το 2017 ιδρύεται η «P&I AG Ελλάς ΕΠΕ» ως θυγατρική, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην πόλη μας και προσφέροντας θέσεις εργασίες σε νέους επιστήμονες και ειδικούς.


Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ"  ΣΥΓΧΑΊΡΟΥΝ ΤΟΝ  ΒΑΣΙΛΗ ΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ!