Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Η ευεργεσία στην Ήπειρο τον καιρό του κορωνοϊού και ευχαριστίες στον Βασίλη Τριάδη από τον ΜΑΣ και την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ!



Εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας, όπου ο πόνος και η θλίψη βιώνεται πιο έντονα από άλλες εποχές, έρχονται οι συνέργειες των ανθρώπων που δεν ξεχνούν τον συνάνθρωπο, να δώσουν ανακούφιση στον πόνο και ελπίδα για την Ανάσταση. Με βαθιά ευγνωμοσύνη και συγκίνηση χαιρετίζουμε την ενίσχυση σε υγειονομικό υλικό προς το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, του Δήμου Ζαγορίου., από τον πρόεδρο της εταιρείας P&I, τον Γρεβεντάτη Βασίλη Τριάδη . Συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ιδιαίτερη πατρίδα του και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δύσκολου καιρού. Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί ότι η αγορά του υλικού για την προσφορά στο Δήμο Ζαγορίου έγινε αποκλειστικά από τοπικούς εμπόρους, ενισχύοντας έτσι διπλά τον τόπο μας. 

Είμαστε ευγνώμονες για άλλη μια φορά, αγαπητέ Βασίλη Τριάδη!
        
ΤΟ Δ.Σ. του ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ ΤΟ Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ


Επίσης, σήμερα θα παραδοθεί από την  P&I υγειονομικό υλικό στα  Νοσοκομεία της πόλης (Χατζηκώστα -  Πανεπιστημιακό) μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου!