Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ" στην ΑΘΗΝΑ





                                     Τη  Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, 
                                 "ΤΟ  ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΖΑΓΟΡΙΣΙΩΝ" 
 παρουσίασε το πρόγραμμα και το ψηφοδέλτιό του στους απόδημους της Αθήνας.
  Σε μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση, δεν ακούστηκε ούτε μια φορά όνομα άλλου υποψήφιου, ο κύριος Δαλκαβούκης  και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, παρουσίασαν το πρόγραμμα της κίνησής τους.
 Το πρόγραμμα  μπορείτε να  το διαβάσετε στο:  www.neozagori.gr



Ο κ. Δαλκαβούκης παρουσιάζει το πρόγραμμα 

Χαιρετίζει τους Ζαγορίσιους  ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων   Πράσινων : Ν. Χρυσόγελος 


 Ζαγορίσιοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον
 
Χαιρετίζει ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής


Ο κ. Δαλκαβούκης και υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι

Το  ¨ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ¨ ήταν εκεί και μετά από μια σύντομη τοποθέτηση έκανε  δύο ερωτήσεις που αφορούν το Γρεβενίτι:
  • Ποια είναι η θέση της κίνησης για την παραχώρηση πηγών του Γρεβενιτίου, δεδομένου ότι ούτε κάποιο έργο γίνεται (εργοστάσιο εμφιάλωσης) ούτε καταβάλλεται μίσθωμα στο Δ.Δ. Γρεβενιτίου, όπως προβλέπει η σύμβαση.
  • Τι γίνεται με το  Ξενοδοχείο Γρεβενιτίου, που η ανακαίνισή  του προχωρά με ρυθμό χελώνας και σε λίγο για κάθε έργο που καθυστερεί θα καθιερωθεί η παροιμιώδης  φράση: "Αυτό το έργο προχωρά σαν το Ξενοδοχείο του Γρεβενιτίου" ;
Ο κ. Δαλκαβούκης απάντησε  ότι η παραχώρηση του νερού συνιστά σκάνδαλο και εφόσον δεν προχωρά πρέπει οι κάτοικοι του Γρεβενιτίου με Λαϊκή Συνέλευση να επανεξετάσουν το ζήτημα.  Τόνισε δε ότι οι αποφάσεις του Δήμου πρέπει να είναι εναρμονισμένες με τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. 
Για το Τουριστικό Ξενοδοχείο τόνισε ότι όχι μόνον πρέπει να αποπερατωθεί το συντομότερο, αλλά και να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα Περιβαλλοντικό με επισκέψεις και σχολείων, προκειμένου οι μαθητές να ευαισθητοποιηθούν  και να γνωρίσουν το δάσος και τις αξίες του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ":  Όποιος υποψήφιος από το Γρεβενίτι ή συνδυασμός του Ζαγορίου θέλει,  μπορεί να στείλει  θέσεις, απόψεις ή ό,τι άλλο νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει τους ψηφοφόρους  να κάνουν την πιο σωστή επιλογή.
Πάντα με Ζαγορίσια ευγένεια και ευαισθησία! Αλλιώς...

  • Οι φωτογραφίες είναι του Πάρη Ποτηρόπουλου. Ο Πάρης είναι επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και καλός φίλος του Γρεβενιτίου και του "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ".
ΤΟ  "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" ... ΨΗΦΙΖΕΙ  ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ