Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ. !

Γενική Συνέλευση Μ.Α.Σ. Γρεβενιτίου, 18 Αυγούστου 2019
«Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήρεμα κι απλά…», είναι ο στίχος που ήρθε στο μυαλό όλων όσων γέμισαν την αίθουσα του Πετριδείου Μορφωτικού Κέντρου, την Κυριακή το πρωί, για να εκλέξουν  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Α.Σ. στο Γρεβενίτι. Στο Γρεβενίτι, που από τις 9 Αυγούστου βρίσκεται σε συνέλευση διαρκείας, μιας και η εκλογοαπολογιστική ήταν η τέταρτη μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ προηγήθηκαν άλλες τρεις σχετικές με το καυτό θέμα της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου ανάμεσα από Γρεβενίτι και Τρίστενο.
Φωτό: Χρ.  Τσαλίκης
Στη συνέλευση έγινε ο απολογισμός του έργου του Μ.Α.Σ. κατά τη διετία που πέρασε και στη συνέχεια τέθηκαν 10 υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Όπως προέκυψε από την μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε, ψήφισαν 62 μέλη, εξελέγησαν για το επταμελές Δ.Σ., κατά σειρά ψήφων, οι: Ανδρομάχη Παπαευσταθίου, Νικολάκης Χρήστος, Νικολάκη Αντιγόνη, Κυρίτσης Βασίλης, Παπαχριστόδουλος Χρήστος, Ράπτης Βασίλης, Πεζοδρόμου Αναστασία, ενώ οι Τζώρτζη Ευριδίκη, Ταγαρόπουλος Χρήστος και Ψαλμός Γιάννης, θα συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες του συλλόγου συμβάλλοντας από τη θέση τους στο καλό του συνόλου.
Μετά από εσωτερικές αρχαιρεσίες και με απόλυτη πλειοψηφία, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής : 
Η  συγκρότηση του Δ.Σ, σε σώμα (Φωτό: Γιάννης Σιούλας)
Πρόεδρος: Ανδρομάχη Παπαευσταθίου, Αντιπρόεδρος: Παπαχριστόδουλος Χρήστος,
Γ.Γραμματέας: Νικολάκη Αντιγόνη, Ταμίας: Νικολάκης Χρήστος,
Αναπληρωτής Γ.Γραμματέα: Πεζοδρόμου Αναστασία, Αναπληρωτής Ταμία: Κυρίτσης Βασίλης,
ενώ στα υπόλοιπα μέλη ανατέθηκαν αρμοδιότητες με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους έτσι ώστε ακόμη και αν δεν προβλέπεται από το καταστατικό δεκαμελές Δ.Σ., να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο η προσφορά του καθενός στο σύλλογο.
Για την επικοινωνία με τα μέλη του νέου Δ.Σ., κοινοποιούμε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων τους:
Πρόεδρος: mapapae@gmail.com, Αντιπρόεδρος: christos.papachristodoulos@gmail.com, Γ. Γραμματέας: agnikolaki@yahoo.gr, Αναπληρωτής Ταμία: kyritsisb@gmail.com, Αναπληρωτής Γ. Γραμματέα:  anastasiapez@hotmail.com .
Καλή δύναμη σε όλους μας με την ευχή η συνέχεια του εισαγωγικού στίχου να γίνει πράξη!


Για το νέο Δ.Σ. του Μ.Α.Σ. 

Ανδρομάχη Παπαευσταθίου

Το Δ.Σ. της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΊΟΥ και το "ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ" εύχονται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο Δ.Σ. του ΜΑΣ.