Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Φάρμακο από Γρεβεντάτες!...

Να μπορείς, Κυριακή πρωί, να παίρνεις εφημερίδα και να πας μόνος για καφέ και διάβασμα, αξία ανεκτίμητη! Έλα μου, όμως,  που πάντα θα είναι κάποιος, άντρας πάντοτε, θα μιλάει συνέχεια και  δυνατά και θα τα ξέρει όλα!  Άντρας google! Κάποιος είπε: "Μην πεις σε άντρα ότι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, πολιτική και να ...πηδάει"! Ο μεγαλύτερος εχθρός του θα γίνεις!
Ο εν λόγω από ποδόσφαιρο: "Ο Μουρίνιο απρόβλεπτος", "Ο Γκουαντριόλα τυχερός", "Ο Μέσι ασταθής", "Ο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, άσχετος"! Πού πας, ρε Ολυμπιακέ, στις Ισπανίες και τις Πορτογαλίες  και ψάχνεις για προπονητές, εδώ στην Κοκκινιά έχουμε σωρό! 
Οι πολιτικοί είναι όλοι ηλίθιοι και άσχετοι! Η Μ. Βρετανία σωστά θέλει να βγει από την Ε.Ε. Να σκεφτείτε ένας γνωστός του δουλεύει στην Αγγλία και παίρνει 12 λίρες την ώρα!  "8ώρες χ 12 = 72 λίρες την ημέρα!" χωρίς σκέψη, γρηγορότερα και από κομπιουτεράκι, και επαναλαμβάνει με στόμφο: 
" 8χ12=72 λίρες την ημέρα, το φαντάζεσαι;"  Πού να διαφωνήσει ο άλλος.
Ως γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, που κατέβαζαν ιδέες στα Συμπόσια, οι Νεοέλληνες κατεβάζουμε ιδέες στον καφέ, όπου και συνέλαβα τη μεγάλη ιδέα:
Θα συνεργαστούν δύο από το Γρεβενίτι: Ένας γιατρός, ο διακεκριμένος γαστρεντερολόγος Πατίκος Κων/νος και ο δάσκαλος-μαθηματικός Γιάννης Σιούλας και θα παρασκευάσουν φάρμακο σε χάπι, για την αυτόματη εκμάθηση της προπαίδειας! Το όνομα του χαπιού: ΠατικοΣιουλάξ! Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αμέρικα, "από μέσα", ετοιμάζεται χάπι για το ποδόσφαιρο, την πολιτική και την ...Αστροφυσική! 
Και εκεί που είχε λαρώσει λίγο και κοίταζε το κινητό, αρχίζει ξαφνικά: "Κομήτης! Κομήτης πέρασε ξυστά από τη Γη!" Και αστροφυσικός!  Όταν λέμε κοντά,  στις  25/7 ο  2019ΟΚ πέρασε σε απόσταση από τη Γη 72.000 km περίπου και σίγουρα μας έσωσε το γούρι του Μητσοτάκη! Αλλά γιατί κοντά, ρε γαμώτο! Καταπάνω μας! Καταπάνω  μας! 
Να σωθούμε!...