Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Αποτελέσματα στο Γρεβενίτι!...

 

Σήμερα, Δευτέρα 24-1-2022, από τις 11:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., η Περιφέρεια Ηπείρου, με την ΚΟΜΥ Ιωαννίνων, το Δήμο Ζαγορίου και την 6η ΥΠΕ, πραγματοποίησαν δειγματοληπτικό έλεγχο για κρούσματα της νόσου covid19, στο Γρεβενίτι. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε ύστερα από την εκδήλωση μεμονωμένων κρουσμάτων και τελικά  στα 29 συνολικά δείγματα που ελήφθησαν τα 8 ήταν θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η λήψη διενεργήθηκε στο επαρκώς εξοπλισμένο ιατρείο του Μαλάμειου Νοσοκομείου, που πρόσφατα έχει ανακαινισθεί με δωρεά του καλού μας συγχωριανού κ. Βασίλη Τριάδη, και το οποίο με φροντίδα και έξοδα του ΜΑΣ Γρεβενιτίου καθαρίστηκε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. 

Η συγκυρία αυτή καταδεικνύει την χρησιμότητα της λειτουργίας του ιατρείου στο κτήριο του Μαλάμειου Νοσοκομείου και την ανάγκη να ληφθεί μέριμνα από τους αρμόδιους φορείς, για την παρουσία ενός γιατρού στον χώρο αυτό, μία φορά την εβδομάδα.

Ο ΜΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ, σε συνεργασία με την ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει λάβει ομόφωνα απόφαση για δράσεις οι οποίες θα στοχεύουν στην καλύτερη αξιοποίηση του Μαλάμειου Νοσοκομείου, που αποτελεί κόσμημα για το Γρεβενίτι και  την ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου.

         Ας ευχηθούμε πως έγινε η αρχή!

 

Για τον ΜΑΣ Γρεβενιτίου

Μάχη Παπαευσταθίου