Greveniti.blogspot.gr - Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙΟΥ

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο



ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ


ΕΝΙΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΑΓΟΡΙΟΥ

        Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους τους Ζαγορισίους που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές  και μας ανέδειξαν ως νέα Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ζαγορίου. Ευχαριστούμε επίσης και όσους δεν ψήφισαν το συνδυασμό μας για την πολιτισμένη και φιλική στάση  που έδειξαν απέναντί μας.
          Διαβεβαιώνουμε όλους τους συνδημότες μας - ανεξάρτητα αν μας ψήφισαν ή όχι – ότι θα σταθούμε στο πλάι τους αρωγοί στην επίλυση των προβλημάτων τους, με γνώμονα το  γενικό συμφέρον, με δικαιοσύνη και διαφάνεια.
          Ως νέα Δημοτική Αρχή θα αγωνιστούμε για την πρόοδο και προκοπή του Ζαγορίου, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό, την εκμετάλλευση των δασών, την κτηνοτροφία, τη γεωργία, τη μελισσοκομία κλπ. και θα σταθούμε ιδιαίτερα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. Πρωταρχικό μέλημά μας θα είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος  και των φυσικών πόρων καθώς επίσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, με σεβασμό στις αξίες του παρελθόντος και λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας .
         

                        Ο επικεφαλής της παράταξης
                                        
                                ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ